vineri, 9 iulie 2010

Rugaciune nationala 10 -11 iulie 2010


RUGACIUNE NATIONALA


IN ZILELE DE 10 SI 11 IULIE ORA 18,00


DECLANSAREA TREZIRII CONSTIITEI DACICE, A DACULUI LIBER IN TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI;

REPUNEREA IN DREPTURI A IDENTITATII NATIONALE, IDENTITATE, CARE ESTE SACRALITATEA POPORULUI DAC;

ADEVARUL SCOS LA LUMINA, IN TOTI ROMANII SI ROMANIA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE;

ROMANIA GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA PAMANT SFANT;

RENASTEREA NATIONALA


1- SE SPUNE TATAL NOSTRU DE 3 ORI;


2- SE SPUNE DE 33 DE ORI: LUMINA, IUBIRE, ARMONIE, DECLANSAREA TREZIRII CONSTIINTEI DACICE, A DACULUI LIBER, IN TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI; REPUNEREA IN DREPTURI A IDENTITATII NATIONALE, IDENTITATE, CARE ESTE SACRALITATEA POPORULUI DAC; RENASTERENATIONALA; ADEVARUL SCOS LA LUMINA IN TOTI ROMANII SI ROMANIA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE; ROMANIA-GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA PAMANT SFANT !


3- SE FAC, ELIBERARILE, IN FELUL URMATOR:


ELIBEREZ: TOATE CARMELE DE LA FACERE PINA ACUM DIN TOATE ASPECTELE, DIMENSIUNILE, LOCURILE SI TIMPURILE; TOATE LEGATURILE DE NEAM PE CARE LE AM DE LA FACERE PINA ACUM TOATE BLESTEMELE, MAGII, VRAJI, RADIATII, LEGATURI, ACATURI, GINDURI NEGRE, URA, ATACURI CARE SAU FACUT ASUPRA MEA SI ASUPRA TUTUROR STRAMOSILOR MEI DE LA FACERE SI ASUPRA INTREGULUI TERITORIU AL DACIEI STRABUNE SI I SPECIAL AL LOCURILOR SACRE DIN DACIA STRABUNA; TOATE LEGAMINTELE, JURAMINTELE SI FAGADUIELILE DE OSINDA PE CARE LE-AM FACUT DE LA FACERE PINA ACUM, CU VOIE SAU FARA DE VOIE, CU STIINTA SAUFARA DE STIINTA, CU GINDUL, CU VORBA SAU CU FAPTA SI ABSOUT TOT CE ESTE NEDIVIN IN MINE SI TOATE OBSTACOLELE SI TOATE BLOCAJELE, DE ORICE NATURA SUNT, CARE MA OPRESC SA SE TREZEASCA IN MINE CONSTIINTA DACICA, DACUL LIBER, SA-MI REGASESC IDENTITATEA ADEVARATA CARE ESTE SACRALITATEA DACICA, ADEVARUL SA FIE SCOS LA LUMINA IN TOT CEEA CE SUNT, FAC SI AM ASA CUM ESTE VOIA DIVINA, PRIN DREPT DIVIN SI SA MA RENASC !!! (Se zice de 3 ori)


4- RUGACIUNEA DE ALCHIMIZARE:


TATAL NOSTRU CEL DIN CERURI, CREATORUL SUPREM ABSOLUT, ISUSE CRISTOASE, DUHULE SFINTE, MAMA MARIA-MAICA DOMNULUI, MAMA GEEA SI TOATE ENTITATILE CE SUNTETI CU NOI IN SFANTA LUCRARE, VA ROG, VA IMPLOR, SA ALCHIMIZATI, IN MINE, IN FAMILIA SI CASA MEA IN TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI IN FAMILIILE SI CASELE LOR, IN DACIA STRABUNA: IN SUBSOLUL EI SI TOT CE ESTE PE TERITORIUL DACIEI STRABUNE, SI IN SPECIAL IN LOCU RILE SACRE ALE DACIEI STRABUNE, TOATE CAUZELE, DE LA FACERE PINA ACUM, DIN TOATE ASPECTELE, DIMENSIUNILE, LOCURILE SI TIPURILE, CARE NE OPRESC SUB ORICE FORMA SA SE DECLANSEZE TREZIREA CONSTIINTEI DACICE IN TOTI ROMANI; SA NE REPUNEM IN DREPTURI IDENTITATEA NATIONALA; ADEVARUL SCOS LA LUMINA IN TOTI ROMANII SI ROMANIA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE; ROMANIA-GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA PAMANT SFANT; RENASTEREA NATIONALA;


TOTUL, VA IMPLOR SA LE ALCHIMIZATI IN: LUMINA, IUBIRE, ARMONIE, DECLANSAREA TREZIRII CONSTIINTEI DACICE, A DACULUI LIBER IN TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI, ADEVARUL SCOS LA LUMINA IN TOTI ROMANII SIROMANIA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, ROMANIA -GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA PAMANT SFANT, RENASTEREA NATIONALA; TOTI ROMANII SI ROMANIA EXEMPLE DIVINE DEMNE DE URMAT PENTRU INTREAGA UMANITATE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE !
(Prima parte se zice o data iar ce este scris cu litere inclinate, in ce sa se alchimizeze, de 33 de ori)!


5- GNOSTUL:


INSPIR PRIN GNOSTUL MEU (nu se face pe inspiratie, numai se spune):

-ELIBERAREA (Aici se reia tot ce scrie la punctul 2, la ELIBERARI).

-INSPIR PRIN GNOSTUL MEU (Aici se reia tot ce scrie la ALCHIMIZARE, in partea a doua, cu litere inclinate). SE FACE DE 3 ORI !


6- MEDITATIA INVIERII:


EU SUNT INVIEREA SI VIATA, DECLANSARII TREZIRII CONSTIINTEI DACICE, A DACULUI LIBER IN MINE; A REPUNERII IN DREPTURI A IDENTITATII MELE REALE, IDENTITATEA DACICA; ADEVARULUI SCOS LA LUMINA IN MINE DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE; A RENASTERII MELE!; A EXEMPLULUI DIVIN DEMN DE URMAT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE PENTRU INTREAGA UMANITATE ! ISUSE CRISTOASE SI MARIA MAGDALENA, VA ROG, VA IMPLOR, CU ENERGIA INVIERII SA INVIATI IN FAMILIA MEA IN TOTI ROMANII DIN TARA SI DE PRETUTINDENI SI IN FAMILIILE LOR SI IN DACIA STRABUNA IN TOTTERITORIUL EI (in subsol si in sol) SI IN SPECIAL IN LOCURILE SACRE: DECLANSAREA TREZIRII CONSTIITEI DACICE, A DACULUI LIBER, REPUNEREA IN DREPTURI A IDENTITATII NATIONALE, IDENTITATE CARE ESTE SACRALITATEA POPORULUI DAC; ADEVARUL SCOS LA LUMINA IN TOTI ROMANII SI IN ROMANIA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE; ROMANIA-GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA PAMANT SFANT; R E N A S T E R E A N A T I O N A L A ! ! ! ! !
Se zice de 33 de ori !


7- TERAPIA IERTARII:


IMI PARE RAU; IARTA-MA; TE IUBESC; ITI MULTUMESC;
(Se face de 9 ori, cu fiecare in parte) !


SE FACE TERAPIA IERTARII CU: CONSTIITA DACICA, IDENTITATEA NATIONALA, DACIA STRABUNA, CU POPORUL DAC, CU LOCURILE SACRE ALE DACIEI STRABUNE, CU CONDUCATORII DACIEI, CU ZAMOLXE, BUREBISTA, DECENEU, IO DECEBAL, CU TOTI CARE AU TRAIT PE TERITORIUL DACIEI STRABUNE DE LA FACERE PINA ACUM, INDIFERENT UNDE SE AFLA, INTRUPATI IN ROMANIA, IN AFARA ROMANIEI SAU IN ASTRAL, CU ADEVARUL CARE URMEAZA A FI SCOS LA LUMINA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE DE LA FACERE PINA ACUM IN TOT CE II PRIVESTE PE DACI, PE ROMANI, DACIA STRABUNA SI ROMANIA, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, CU TOTI ADVERSRII SI DUSMANII ROMANILOR SI AI ROMANIEI, CU APA, CU FOCUL, CU METALUL, CU PAMANTUL, CU ETERUL, CU INTREAGA UMANITATE,CU INTREG UNIVERSUL, CU INTREAGA CREATIE DIVINA SI CU NOI INSINE !!!


8- IN FINALUL RUGACIUNII SE SPUNE, DE 33 DE ORI:


LUMINA, IUBIRE, ARMONIE, TREZIREA CONSTIITEIDACICE,A DACULUI LIBER, RENASTEREA NATIONALA,DACIA-GRADINA MAICII DOMNULUI, ROMANIA PAMANT SFANT, P A C E A L U M I I !!! AMIN !!! AMIN !!! AMIN !!!


VA BINECUVINTEZ IN NUMELE SFINTEI TREIMI SI AL MAICII DOMNULUI,


IOAN DUMITRU BRANC DAC LIBER


RUGAMINTE:

TRANSMITE-TI ACESTA, FOARTE IMPORTANTA, RUGACIUNE LA CIT MAI MULTI ROMANI DIN TARA SIDE PRETUTINDENI !

IN FOARTE SCURT TIMP VA URMA RUGACIUNE PENTRU A P A !!!!!


PRECIZARI: FIECARE FACE RUGACIUNEA IN LOCATIA UNDE SE AFLA, NU EXISTA PELERINAJ, ESTE VOIA DIVINASI NU ESTE NICI O INFLUENTA UMANA, HOTARIREA DE ANULARE A PELERINAJULUI S-A LUAT DE CATRE ENTITATILE DIVINE DIN LUCRARE SI NU DE CINEVA DE PE PAMANT, LUCRAREA ESTE A DIVINITATII SI SE FACE DE CATRE DIVINITATE, CU NOI SI PRIN NOI, TOATE SCENARIILE SUNT DIVINE, CINE SE OPUNE, ESTE ALEGEREA PROPRIE, DAR CU CONSECINTELE CARMICE AFERENTE, ESTE VORBA SI DE ASCULTARE DE DIVINITATE SI DE SMERENIE SI DE CUMPATARE....


DACA AM SUPARAT SAU LEZAT PE CINEVA CUACESTE PRECIZARI, IMI CER IERTARE:


VA ROGFRUMOS SA MA IERTATI ! I.D.B. ... http://www.branc.ro/