vineri, 22 februarie 2013

Debbie Ford a ales sa plece ACASA





Dragii mei, acum am primit un anunt de la agentul care se ocupa de cartile ei si care a anuntat pe toata lumea ca Debbie a a ales sa plece Acasa, duminica, la 57 de ani, dupa ce a suferit de cancer.

Debbie Ford  este autoare a numeroase carti de autocunoastere, dezvoltare personala si vindecare emotionala, care au schimbat vietile multora dintre noi. Editura For You a publicat aproape toate cartile ei, care au ajutat multi oameni sa se  regaseasca si sa se vindece. Le gasiti aici http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=11 Prima carte - si una dintre primele publicate de noi - se numeste PARTEA INTUNECATA A CAUTATORILOR DE LUMINA si sunt convinsa ca multi dintre dvs au citit-o. Daca nu, va sfatuiesc sa o faceti. Este de enorm de mare ajutor pentru toata lumea si, impreuna cu celelalte, este folosita cu mult succes de catre terapeuti si psihologi.

Debbie Ford a lucrat alaturi de mari scriitori ca Deepak Chopra, Marianne Williamson, Neale Donald Walsch si altii, care au iubit-o si pretuit-o enorm. Filmul documentar "Efectul umbrei" este inspirat de cartile ei. A sta in propria noastra Lumina aceasta este invitatia indirecta pe care o lanseaza in acest documentar, autori celebri din domeniul spiritualitatii si dezvoltarii personale.


"Aveti, prin nastere, dreptul de a fi intregi, de a avea totul. E nevoie doar de o modificare a perceptiei voastre, de o deschidere a inimii. Atunci cand poti sa-i spui celui mai profund si mai intunecat aspect din tine insuti "eu sunt acesta", atunci poti ajunge la adevarata iluminare. Asumarea partilor pe care pana acum le-am respins, proiectandu-le in intunericul umbrei, reprezinta cea mai sigura modalitate de a ne actualiza intregul potential uman. Daca ne imprietenim cu ea, umbra devine o harta divina. Citita si urmata corect, ea ne poate reconecta cu viata pe care ar trebui sa o traim, cu personalitatea pe care ar trebui sa o avem si cu contributia pe care ar trebui sa o oferim societatii." ~ Debbie Ford

EDITURA FOR YOU ii multumeste sufletului care a fost Debbie Ford, pentru toata cunoasterea, invatatura si iubirea pe care ni le-a daruit timp de atatia ani.

Ingerii sa o aiba in paza si sa o duca de-a dreapta Tatalui, acolo unde ii este locul.
EDITURA FOR YOU. Monica Visan