joi, 28 februarie 2013

CAMPANIA „DESCHIDE-TI INIMA!”


CAMPANIA „DESCHIDE-TI INIMA!”






CAMPANIA  „DESCHIDE-TI INIMA!”

Data: 3.03.2013
Incepand cu ora 3
Locatie: In toata Tara


O campanie la nivel national care doreste sa ne reaminteasca tuturor, cat de importanta este deschiderea inimii, acceptarea, compasiunea si iubirea neconditionata fata de toate fiintele.

E nevoie ca fiecare sa ne responsabilizam pentru aceasta actiune si sa luam initiativa in orasul/satul in care locuim! Cu cat mai multi oameni adunati intr-o singura inima,actionand ca si UNUL,cu atat mai multa iubire si armonie raspandita in marea familie care suntem.

Incepand cu ora 3 toti voluntarii vom iesi printre oameni, fiecare in orasul in care locuim, cu zambetul pe buze, cu bucuria de a impartasi si cu ceilalti iubirea din inimile noastre deschise. Vom darui cate un zambet, o imbratisare calda tuturor celor care isi deschid bratele si accepta iubirea, dar si celor care inca nu si-au deschis inimile si au uitat de Esenta lor.

Astfel se vor forma echipe in fiecare oras care vor merge pur si simplu printre oameni, cu inima deschisa si cu caldura in suflet, aducand cate o raza de iubire , speranta si pace pe strada,  in parcuri sau in alte locuri in care este nevoie, imbratisand, mangaind si vorbind cu toti oamenii indiferent de nationalitate, etnie sau culoare.

Pentru fiecare oras va fi cineva responsabil pentru organizarea evenimentului si desfasurarea in cele mai bune conditii a acestuia. Fii chiar tu acela! Sau inscrie-te ca si membru activ al acestei campanii!

Fiecare voluntar care participa la aceasta campanie, poate sa vina cu un afis, banner, tricou, insigna cu mesajul  „DESCHIDE-TI INIMA!”  sau orice altceva reprezentativ.

Orasul, tara si planeta are nevoie de tine! J Ia initiativa! Implica-te activ si responsabil! Fii ceea ce esti cu adevarat – Iubire!  Ai curajul sa te manifesti ca atare! Vei fi si esti sustinut, intotdeauna!







Contact:
Pentru Cluj: Anca Revnic
FB: Iubirea Unimii