marți, 19 ianuarie 2010

Invocarea Flacarii Violet pentru HaitiImage Hosting by PictureTrail.comApel urgent de la St.Germain,
adresat tuturor Lucratorilor intru Lumina din lume
14.01.10

Dragii mei, o prietena din Germania, Ane Petrovicescu, a tradus acest text si mi l-a trimis. Ii multumim. Mi se pare interesant si mai ales extrem de util, acum. De aceea il trimit azi, cu gandul ca unii dintre voi vor actiona imediat. (Monica Visan - http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/3352 )

Iubite suflete, Eu rog pe fiecare dintre voi sa trimiteti Flacara Violeta spre Haiti ACUM!Trimiteti Flacara Violeta in fiecare zi, atat de des cat puteti. Aceste strigate de ajutor trebuie sa vina din partea Navei Pamant. Cereti-i FLACARII VIOLETE sa transforme Toata durerea, Toate suferintele, Toata frica si alte lucruri negative, in SPERANTA, IUBIRE, MIRACOLE si BINECUVANTARE pentru TOTI si TOATE in Haiti. Nu uitati sa va rugati si pentru animale.
Rugati ca FLACRA VIOLETA sa-i curete pe TOTI, cei ce au trecut de partea cealalta si ca ei sa reuseasca sa se inalte. Fiti in serviciu iubitor pentru Pamant si pentru TOATE formele de viata, deorece suntem cu toti UNUL. Maestrii Inaltati nu pot sa intervina, atata timp cat voi nu cereti ajutorul nostru. Rugati-ne si noi o sa RASPUNDEM. Fiti cu TOTII Binecuvantati

EU SUNT ST.GERMAIN

Strigatul de ajutor pentru fratii si surorile noastre din HAITI
Repetati-l cel putin timp de 15 minute, atat de des zilnic cat va este posibil.Vizualizati “ in timp ce o faceti “ Flacara Violeta, cum patrunde in atmosfera din Haiti.Va rog s-o faceti mai departe ZILNIC si lasati-va condusi de flacara inimii voastre.


Preaiubita Prezenta EU SUNT a intregii omeniri, Prezenta Infinita EU SUNT a Marelui Soare Central, Toate Marile Fiinte Cosmise si Legiuni ale Luminii. Toti Maestrii Inaltati si Comunitatea tuturor Fiintelor Angelice, Lady Althea si toate Legiunile tale de Ingeri, Echipa Medicala a Energiei Universale, Vindecatorii Arcturieni si toti Vindecatorii Galactici.
Noi cerem ajutorul vostru ACUM si chemam Flacara Violeta pentru a transforma Toata durerea, Toate suferintele, Toata frica si alte lucruri negative, in SPERANTA, IUBIRE, MIRACOLE si BINECUVANTARE pentru toti oamenii si toate animalele din Haiti.
Manifestati acum! Manifestati acum! Manifestati acum!
Noi ii cerem Flacarii Violete sa-i curete pe TOTI cei care au trecut de partea cealalta, ca astfel ei sa se poata inalta.Mare Comunitate Inaltata , noi va multumim si va binecuvantam pentru Sprijinul Vostru imediat si Ajutorul Vostru Divin, in numele oamenilor din Haiti in marea lor suferinta.
Va multumim! Va multumim! Va multumim!
Asa sa fie si asa sa se implineasca.
.
.
La adresa web ... http://eusuntcelcesunt.blogspot.com/ gasiti postarea "Haiti - Nodul de Haos" mesaj de la Hathori
.
Mesajul filmului
Dedicated to the beautiful people of Haiti in this time of great need. These live recordings and photos from Haiti, 2000, are a reminder that there is also beauty and dignity in a country that has suffered so much. You can help Haitians recover from the recent catastrophic earthquake by donating now to any rescue and relief organization active in Haiti.