marți, 2 iunie 2009

Erik Berglund in Romania


Dragii mei,
A devenit o traditie ca Erik Berglund sa vina, in fiecare an, in Romania. Se pare ca acum este pentru ultima data ca mai vine in Romania si in Europa. Cel putin, pana acum asa a hotarat.

In acest an bucuria este mai mare, pentru ca a acceptat sa ne rezerve mai mult timp, astfel incat vom face doua workshop-uri si o seara de vindecare la Brasov:

unul la Bucuresti - intre 5 - 8 iunie (5-7 worshop si 8 iunie, seara de vindecare) si celalalt la Oradea- intre12-14 iunie , din care o seara va fi de vindecare la Brasov va fi doar o seara de vindecare, pe data de 10 iunie.

Biletele pentru Bucuresti si Brasov s-au pus in vanzare la sediul editurii For You tel 021/6656223, 0724212690, iar pentru Oradea la Dana Erdei, tel 0722349863, e-mail
danutza_self@... Va rog sa-mi scrieti pe adresa edituraforyou@... si va rezervam locuri, iar plata o puteti face prin mandat postal (cel putin o parte, ca sa ne asiguram ca rezervarea este sigura) iar la Brasov se poate plati si la intrare. (Amanaunte in mailuri separate, pentru fiecare oras in parte.)

Pretul este acelasi de anul trecut - 300 lei cele trei zile si 70 lei seara de vindecare. (pentru pensionari, studenti si elevi sunt reduceri de 50%, iar pentru cazuri speciale sunt gratuitati)

Dupa seminarul de anul trecut, am primit nenumarate mesaje de multumire, pentru ca rezultatele au fost deosebite.
Prin felul lui simplu si cald, prin atitudinea sa deschisa catre oameni, prin tot ceea ce stiti ca este, Erik reuseste sa aduca, fara sa le eticheteze in vreun fel, adevarate comori ale cunoasterii universale. De fiecare data ne uimeste prin faptul ca reuseste sa asambleze, intr-un mod original, tot ce este de valoare pana la acel moment, si sa ne transmita totul, intr-o maniera atat de fireasca si directa. Dar cel mai important lucru este acela ca are capacitatea de a declansa vindecari profunde, in toate planurile fiintei noastre. Dupa seara de vindecare de anul trecut s-au intamplat minuni - la propriu! S-au vindecat oameni cu boli grave, dar si relatii de familie, aparent de neconciliat.

Cu siguranta ca, si de aceasta data, ne va aduce tot ceea ce este mai nou, esential pentru aceasta etapa de dezvoltare/evolutie a constiintei, mai ales ca mi-a atras atentia ca venirea lui este inainte de solstitiu, cand energiile schimbarii sunt foarte puternice si incep sa-si faca simtita prezenta, intr-un fel care, energetic, ne ajuta sa ne descoperim pe noi insine si sa ne vindecam.
Sa nu uitam ca la vindecare contribuie si muzica minunata pe care o canta cu voce si harpa.

Il asteptam cu drag si sper ca v-am facut o bucurie cu aceasta veste

Pentru cei care nu il cunosc pe Erik - dar si pentru cei care il cunosc si il iubesc - in attachment gasiti biografia lui, in limba romana. Celor care nu au aflat nimic despre Erik Berglund pana acum, le recomand cartea TEMPLUL SCHIMBARII, scrisa de doamna Elena Cocis, si CDurile cu inregistarile workshopului de anul trecut, care contin si seara de vindecare.

Va astept cu mult drag, Monica