joi, 18 iunie 2009

Aparitia Fecioarei Maria 17 Iunie 2009 Seuca

Dragii mei,
In 16 iunie eram singura in camera mea de meditatie, cind percep vocea Sinelui meu care ma intreaba:stii tu ce zi este maine? si deodata tot trupul meu tresare, stiam cu tot sufletul meu ca este 17 iunie,adica este sarbatoarea din Seuca.!
Cu lacrimi in ochi, m-am indreptat spre calculator sa aduc aminte celor care au uitat ca maine este sarbatoare in Seuca.Am scris mesajul sa invit semenii mei sa se conecteze in gind cu Seuca ,sau sa fie prezenti , in data de 17 iunie la ora 17 in Seuca, sa ne inaltam impreuna sufletele in Lumina si Iubirea Maicii Sfinte.Cind scriam mesajul m-a invaluit un flux de lumina aurie si am stiut ca Maica Sfinta binecuvinteaza ce am scris si cei care vor simti vor da curs invitatiei de a merge in Seuca.Mi-au spus initial ca vin din Sibiu mai multe persoane, insa din diferite motive am plecat din Sibiu doar 7 persoane si ne-am unit cu citeva sute de persoane din tara.Am fost in jur de 500 persoane in Seuca , la rugaciune.Putini , in comparatie cu miile de pelerini care soseau la Seuca la Aparitia Fecioarei Maria.Am fost trista, insa ingerii mi-au transmis:este ca in pilda Imparatului care a invitat la ospat toate persoanele din sat, insa unul avea tarina, unul nevasta, unul alte treburi si iata ca putini au ales sa participe la sarbatoare , sa-si hraneasca sufletele.
Veniti copii mei, veniti la mine, pe toti va astept si va iubesc!, ne transmite Maica Sfinta.
A fost sarbatoare in Seuca! Cind clopotele au inceput sa bata pentru slujba cea mare , inchinata Fecioarei Maria, noi cei din Sibiu ,paseam in curtea bisericii.Ne-au intimpinat ingerii veghetori, doamne cit de multi ingeri inconjurase gradina bisericii si cum rasunau peste dealuri ecoul rugaciunii , Bucura-te Marie !Mi-am dat seama cit de mult o iubesc pelerinii pe Maica Sfinta, caci vedeam cum din inimile lor pornesc raze de lumina si iubire, cu totii ii aduceau omagiu mamei noastre spirituale. Maica Sfinta ,ne-a binecuvintat pe toti.Deodata , ceakra mea coronara a inceput sa vibreze cu putere, inima sa tresalte de bucurie si ochii sa se umple de lacrimi.Sufletul meu se scalda in energia Maicii Sfinte , care revarsa peste noi toti raze aurii ale duhului Sfint.Privesc in jur si vad cum semenii mei si-au indreptat privirile catre cer.Simteam cu totii binecuvintarea Fecioarei Maria!Dorinta din inimile noastre a adus-o pe Feciaora Maria in mijlocul nostru.,ce mama nu vine la copii ei care o asteapta !Era bucurie in sufletele noastre, oameni si ingeri ne bucuram impreuna. Ingerii ne invaluiau in lumina si iubirea lor videcatoare albastra, aurie, mov,alb stralucitor si cintau impreuna cu noi AVE MARIA !Traiam cu totii clipe de inaltare sufleteasca ! Erau multi ingeri printre noi, ingeri care veneau din Inalt, ingeri care ne preluau dorintele noastre cind ne rugam la Grota Maicii Sfinte !
La sfirsitul rugaciunii , Rojiko, vizionara din Seuca, inainte de a da binecuvintarea ne-a spus ca desi nu a fost rugaciune pentru Aparitia Fecioarei Maria, ci in cinstea Fecioarei Maria, ea a simtit ,,parfum de viorele "" asa cum se intimpla cind era aparitia Fecioarei Maria.O confirmare in plus pentru toti care i-am simtit Energia Inalt Vibrationala a Fecioarei Maria.Atasez mai jos citeva poze, in care sa vedeti cu ochii vostri si sa simtiti cu inima voastra cum ne-am inaltat sufletele la Sarbatoarea din Seuca !Poza 8860 -entitati de lumina printre noi cind cintam AVE MARIA ! poza 8801 si 8799- o lumina albastra vindecatoare invaluia pe cei care se rugau la grota Maicii Sfinte ,poza 8825 entitati printre copacii din curtea bisericii,poza 8826 entitati care veneau din Inalt.Tuturor, LUMINA SI IUBIREA FECIOAREI MARIA DIN SEUCA !Nicoleta Pasat
Tuturor,
LUMINA SI IUBIREA FECIOAREI MARIA DIN SEUCA !

Nicoleta Pasat